Küçük Sütlüce İlkokulu

Vizyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan, Değişime ve gelişime açık, Kendine güvenen, Üreten,buluş yapan ve güçlerini fark eden, Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, Değerlerini yaşayan ve yaşatan, Hoşgörü sahibi, farlılıkları zenginlik kabul eden, Yüksek moral değere sahip, Katılımcı, kendini sorgulayan, Etkili ve nitelikli, Çağdaş, demokrat ve lâik, bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, Bilgili, becerili,özgüvenli olmalarını, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, Gelişen tekno­lojiyi izleyip kullanabilmelerini, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın, bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.30 - 14.15 arasıdır
Isınma: Sobalı
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Öğrenci servisimiz mevcuttur. Öğretmenlerimiz servisle anlaşıp okula ulaşım sağlayabilmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kucuksutluce.meb.k12.tr

Adres - Küçük Sütlüce Köyü, No 63, Merkez/ARDAHAN

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Yerleşim Yeri - Küçük Sütlüce Köyü, No:63, Merkez/ARDAHAN

Adres - Küçük Sütlüce Köyü, No 63, Merkez/ARDAHAN

Ulaşım Komşu köyün öğrencilerini okulumuza taşımak için şehir merkezinden servisimiz her gün okula gelip gitmektedir. Köy yolumuz kış şartlarında dahi sürekli açık tutulduğundan sorun yaşanmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 11 km uzaklıktadır